Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/30/157730/tivalux.se/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84 Tivalux | Holophane

Holophane – marknadsledaren av ljuslösningar sedan 1898

”Det är Holophanes uppdrag att ge belysningsprodukter och lösningar; ge våra kunder det största värdet genom överlägsen energieffektivitet, tillförlitlighet, kvalitet och service."

Holophane har varit ledande inom belysningslösningar i mer än ett sekel. Företaget erbjuder belysningssystem för kommersiella, industriella, nöd-och utomhusbruk. Det mest kännetecknande för Holophane armaturer är borsilikatglas reflektorn/brytande. De glasprismor som tillhandahålls är en kombination av uplight och downlight för att belysa alla miljöer jämnt utan att skapa mörka fläckar eller bländande.

Holophane utmanar och utvecklar

Holophane tillför marknaden optiska enheter och armaturer som främjar synlighet och energieffektivitet. Idag, ser Holophane fram emot nya utmaningar i samband med att balansera den traditionella utomhusbelysnings behov med nya metoder för belysning i utomhusmiljö.

Alla Holophanes utomhusarmaturer är optiskt och mekaniskt konstruerade med ett specifikt syfte att uppfylla behoven hos våra kunder. I alla situationer, strävar Holophane att utforma, utveckla och tillverka belysningssystem som skapar en varm, trevlig, och exceptionellt väl belyst miljö som främjar säkerhet, trygghet och handel.

Holophane sätter prägel på utomhusmiljön

Omfattningen av utomhusbelysningens utrustning är en viktig faktor för att bestämma visuella intryck och det slutliga estetiska resultatet av gatubilden.

Mer ljus - Färre armaturer

Holophane Haloprism™ tar high bay-belysning till nya ljusflödesnivåer med överlägsen ljuskontroll. Haloprism™ sammanför det senaste inom högeffektiva flerövergångs-LED-lampor med den framstående dynamiken hos Holophanes hållbara prismatiska glasoptik. Resultatet är en produkt som levererar det högsta LED-ljusflödespaketet, den längsta systemlivslängden och en high bayarmaturlösning som kräver minsta möjliga underhåll.

PrismaSpace - Förmodligen den mest flexibla armaturen i världen

Företagsfakta:
Grundat: 1898 av Otis A. Mygatt
Huvudkontor: Granville, Ohio, USA
Produktområden:
Utomhusbelysning, Industribelysning, Inomhusbelysning och OEM
Produktsortiment:
Se produktsortiment
Kontaktinformation:
Holophane UK / Europa
Holophane Europe Limited
Bond Avenue Milton Keynes
England MK1 1JG

Hemsida: www.holophane.co.uk
Certifikat:
Visa certifikat
Referensbilder: