Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/30/157730/tivalux.se/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84 Tivalux | Om Tivalux

Tivalux – För oss är ljuset huvudsaken

Vår affärsidé bottnar i kvalitetsprodukter i kombination med ett service- och koncepttänkande som vi valt att sammanfatta i tre nyckelbegrepp: Hög ljuskvalitet, Hög driftsäkerhet, Låga underhållskostnader. Våra produkter utmärks av högsta materialkvalitet och avancerad ljusteknik med god kontroll.

Funktionell industribelysning och belysning för offentlig miljö

Tivalux samarbetar sedan företaget grundades 1995 med världens ledande tillverkare av belysning för offentlig miljö. Vi arbetar nära våra uppdragsgivare och beställare, och har alltid som största prioritet att tillsammans arbeta fram ett program som uppfyller de krav man ställer för att uppnå ett väl genomtänkt belysningskoncept. Tivalux har som mål att erbjuda marknaden belysning som uppfyller de krav som ställs på energieffektivitet, trafiksäkerhet, funktion och driftsekonomi. Tivalux lägger stor vikt på att arbeta med återvinningsbara och lätta material som har en positiv påverkan på natur och arbetsmiljö. Tivalux ligger i framkant med ”Intelligent belysning” där vi kan presentera energibesparingar på upp till 70 procent – att sedan våra produkter håller hög kvalitet, har en modern och tilltalande design får man på köpet.

Välkomna till Tivalux – vi vill arbeta med er!